Szerda, 2022. Január 26.Vanda, Paula napja  

  Rovatok
. Kezdőlap
. Csemegéző - Ajánló
. Pályázat
. Kitekintő
. Tallózó
. Mozi - Színház
. Könyvajánló
. Olvasóink írták
. Napraforgó
. Korábban írtuk
. Kék Bolygó
. Bemutatkozunk
. Webtanterv
. Archívum
 
 

  Menü
. Kultúrjog
. Kiállítások
. Játszótér
. Linkek
. Kulturális szaknévsor
. REGCIVIL
. Keresés
. Hírlevél
. Partnereink
. Honlapok
szerverünkön
. Impresszum

Szolgáltatásaink
. Szerver üzemeltetés
. Hirdetés
 
 

  Hirdetés
 
 

  Keresés


 
 

  Évfordulók
Évfordulók
1926
Mensáros László születése

 
 

  Olvasóink írták: Megkezdődött a Wan2 Fesztivál

Már szerdán, a nulladik napon este megtelt kempingezőkkel a mezőtúri Városi Strand melletti kemping, és magán a strandon is egyre többen verik fel sátraikat. A szervezők visszaemlékezései szerint az elmúlt közel másfél évtizedben ennyien nem érkeztek még az első napon a Wan2 fesztiválra.

 

Ebben sok más mellett nagy szerepe van a fellépők impozáns névsorának (egyebek közt Apocalyptica, Paradise Lost, Agnostic Front, Entombed, Edguy, EZ Rollers stb.), illetve a kedvező meteorológiai előrejelzéseknek is. Bár a kedd hajnali 20 milliméteres eső okozott némi gondot az építés során, azonban ennek nyomait a szervező Delta Fest szakemberei már eltüntették, így a strand alkalmassá vált ismét a több mint tízezres vendégsereg komfortérzetének biztosítására. A rendezvényen több újdonsággal is találkozhatnak a fiatalok, ezek visszahangja az első órák tapasztalatai alapján pozitív, elsősorban a kommunális szolgáltatások terén (higiénikusabb mobil illemhelyek, több zuhanyzó stb.).
Magyarországon első alkalommal próbálhatják ki a fesztivál vendégei a bluetooth technológiával működő tartalomszolgáltatást. Ennek lényege, hogy az ezzel a technológiával ellátott mobiltelefonok, kéziszámítógépek, laptopok tulajdonosait információkkal, fotókkal látják el a szervezők.


A csütörtöki zenei program fő attrakciója egy német és egy svéd banda, az Edguy és az Entombed, akik a Viva színpadon szórakoztatják a rockrajongókat. Természetesen más műfajok kedvelői is találnak kedvükre való programokat, hiszen további három színpadon szólnak különböző stílusú muzsikák az elektronikus tánczenétől a dzsesszig, sőt az egyik színpadon kizárólag unplugged produkciók láthatók a Wan2 Fesztiválon.
A pénteki nap egyik fő műsorszáma a finn csellótrió, az Apocalyptica fellépése lesz. Jó hír a rajongóknak: a fiúk ugyanezen a napon nyolc órától dedikálást tartanak a Malátabár elnevezésű programhelyszínen.

 


A fesztivál honlapja:

www.wan2festival.hu

 

 
2006. június 30, péntek 
 

 

Kezdőlap : Kitekintő : Tallózó : Mozi-Színház : Bemutatkozunk : Olvasóink írták : Könyvajánló : Pályázat : Csemegéző : Archívum
Kulturális szaknévsor : Linkek : Keresés : Fórum : Impresszum
Szerver üzemeltetés : Hirdetés


Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.