Vasárnap, 2022. Január 16.Gusztáv napja  

  Rovatok
. Kezdőlap
. Csemegéző - Ajánló
. Pályázat
. Kitekintő
. Tallózó
. Mozi - Színház
. Könyvajánló
. Olvasóink írták
. Napraforgó
. Korábban írtuk
. Kék Bolygó
. Bemutatkozunk
. Webtanterv
. Archívum
 
 

  Menü
. Kultúrjog
. Kiállítások
. Játszótér
. Linkek
. Kulturális szaknévsor
. REGCIVIL
. Keresés
. Hírlevél
. Partnereink
. Honlapok
szerverünkön
. Impresszum

Szolgáltatásaink
. Szerver üzemeltetés
. Hirdetés
 
 

  Hirdetés
 
 

  Keresés


 
 

  Évfordulók
Évfordulók
1847
Mikszáth Kálmán születése

 
 

  Napraforgó: HÍREK, INFORMÁCIÓK - A NAPRAFORGÓ írása

* Szeptember 25-26-án az Európa Ház szervezésében Budapesten a Vigadóban rendezték meg „A Civiliáda 2002” című rendezvényt, a Nonprofit Expó-t. A Békés megyei civil szervezetek külön standon mutatkoztak be több mint negyvenen.Az összejövetelen igazi expo hangulat volt, nagyon értékesek voltak azok a konferenciák, szakmai műhelyek, amelyek a rendezvényhez kapcsolódtak, pl: az EU integráció, a teleházak jövője, a szervezetek érdekérvényesítési lehetőségei vagy a Miniszterelnöki Hivatal Civil Kapcsolatok Főosztálya munkatársainak bemutatkozása. A két napos rendezvény egyikén a Parlamentbe hívták tanácskozásra a szervezetek képviselőit, ahol Medgyessy Péter miniszterelnök ismertette a készülő civil stratégia alapjait, valamint bejelentette a Nemzeti Civil Alap létrehozását. A téma iránt érdeklődőknek külön figyelmébe ajánljuk két nagy országos szervezet honlapját: a www.nonprofit.hu, valamint a www.europeanhouse.hu, amelyen aktuálisan követik a témával kapcsolatos eseményeket, és megjelennek a legújabb hozzászólások is.

 

* A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete szervezésében 2002. szeptember 27-én Békéscsabán tanácskoztak a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával Nonprofit Szolgáltató Központ Programot működtető ügyvezetők, az ország minden megyéjéből. Az összejövetel témája: „A közösségi részvétel és együttműködés” című pályázati anyag feldolgozása volt. A jelenlévők olyan működési modelleket mutattak be az önkormányzatok és civil szervezetek együttműködésére, amelyek EU-s pályázati csomaggá formálhatók.

 
2002. október 29, kedd 
 

 

Kezdőlap : Kitekintő : Tallózó : Mozi-Színház : Bemutatkozunk : Olvasóink írták : Könyvajánló : Pályázat : Csemegéző : Archívum
Kulturális szaknévsor : Linkek : Keresés : Fórum : Impresszum
Szerver üzemeltetés : Hirdetés


Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.