Filmajánló: ANYÁDAT IS
Dátum: 2002. október 14, hétfő
Téma: Mozi - Színházromantikus, vígjáték - 101 perc

Mexikói road movie, latinos hevülettel és erotikával, elképesztően tehetséges fiatal színészekkel. Ha Alfonso Cuarón a Harry Potter 3.-at is ilyenre rendezi, akkor bizony orgiák várhatók!

Tenoch, egy gazdag és korrupt politikus fia és Julio, egy szegény, egyedülálló anya gyermeke, elválaszthatatlan barátok. Egyetem előtti utolsó nyarukat minél tartalmasabban szeretnék tölteni: mérhetetlenül sok, főleg szexuális kalandot remélnek. Elindulnak megkeresni Mexikó legszebb tengerpartját, útitársként Tenoch egy távoli rokona, a huszonéves, már férjezett Luisa is csatlakozik hozzájuk, és az út során a furcsa hármas életre szóló tapasztalatokat szerez.

„Cuarón filmje újabb bizonyítéka a mexikói film újjászületésének. Forróvérű, kísértő és vadul erotikus filmje felfedi a testi örömöket anélkül, hogy veszítene egyediségéből, gondolatgazdagságából és érzékenységéből. Érzelmei éppoly csupaszok akár a szereplők teste. Az eredmény szégyenbe hozza Hollywood üresen hatásvadász filmjeit, melyek tréfára veszik az éretlenséget.” (Peter Travers, Rolling Stone)


A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=242