''Szép vagy Alföld, legalább nekem szép'' nemzetközi vers- és novellaíró pályáza
Dátum: 2002. december 2, hétfő
Téma: PályázatA pályázat célja:
Ösztönözni az irodalommal foglalkozó alkotókat az Alföld szépségeinek megismerésére és kifejezésére.

A pályázat követelményei:

Egy pályázó versből legfeljebb három, novellából kettő - korábban még nem publikált - alkotást adhat be két-két példányban, jeligével ellátva. Zárt borítékban mellékelni kell a pályázó nevét, személyi adatait és címét. (Kérünk megcímzett és bélyeggel ellátott borítékot is mellékelni a viszontértesítés érdekében.) 

Pályázhatnak: hivatásos és műkedvelő írók, költők.

Beküldési határidő: 2002. december 10.

A pályázat elbírálása:

A pályaműveket elismert költőkből, írókból, irodalomtörténészekből álló zsűri értékeli, és a kiíró szervezet vezetőségével közösen dönt az értékes pályadíjak és különdíjak odaítéléséről.

Pályadíjak:

Az első díjasok a díj mellett megjelenési lehetőséget kapnak a 2003. évi "Üzenet társainak" irodalmi Antológiában, a 2. és 3. helyezettek kiválasztott munkái pedig megjelennek a ,,Föveny" Irodalmi folyóirat 2003. I. félévi számainak egyikében. (A pályázat sikerétől függően lehetségessé válhat egy önálló, gyűjteményes kötet kiadása is.)

A pályázat eredményhirdetésére és díjkiosztására 2003. január 19-én (vasárnap) 17 órai kezdettel, a csongrádi Művelődési Központ Magyar Király dísztermében kerül sor.

Alföld Művészeti, Kulturális és Sport Egyesület 6640 Csongrád, Kolozsvári u. 6. (Levélcím: 6640 Csongrád, Szép u. 12.). Tel./fax: 63/483-374 (06-20/9 148-906). Információ: e-mail: raszter@csongrad.hu .A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=302