Fiúk és apák - Ifjúsági regény
Dátum: 2002. december 21, szombat
Téma: Könyvajánló`Jó ötven évvel az érettségi után pontosan emlékszem rá, hol ült Potyka vagy Smungó, gyomromban a szorongás, mikor szólít a táblához a felejthetetlen Vermes tanár úr, akiből csak egy volt, és matematikából sem igen akadt több olyan szamár, mint én.`

Minderről vallani kellett egyszer Valahogy így született ez a diákregény, melyben felnőttek és gyerekek összenőtt köznapjait egyszerre megzavarja a nagy stikli; diákcsíny és lázadás határán összeszövetkezik három fiú, hogy megmentsék társukat.Aztán már nem is léphetnek le a vállalt útról, végig kell játszani a mindent kockáztató hazárdot; egészen addig, míg szemtől szembe nem kerülnek az igazsággal. Vége a bújócskának. A felnőttvilág s a gyerekek törvénye végül is összefut ott, ahol a betyárbecsületnek is le kell tennie a fegyvert az őszinteség előtt.
Kiadó: Szent István Társulat
Ár: 1800 Ft

A kötet megrendelhető, szándékát kérjük jelezze a konyv@csabanet.hu címen

Amennyiben a könyvet személyesen kívánja megvásárolni, úgy ezt is megteheti Gyulán a Jókai utca 20. szám alatti KÖNYVVÁSÁR-ban (hátul az udvarban), ahol engedményes árak várják!
A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=330