Csütörtök, 2022. Május 26.Fülöp, Evelin napja  

  Rovatok
. Kezdőlap
. Csemegéző - Ajánló
. Pályázat
. Kitekintő
. Tallózó
. Mozi - Színház
. Könyvajánló
. Olvasóink írták
. Napraforgó
. Korábban írtuk
. Kék Bolygó
. Bemutatkozunk
. Webtanterv
. Archívum
 
 

  Menü
. Kultúrjog
. Kiállítások
. Játszótér
. Linkek
. Kulturális szaknévsor
. REGCIVIL
. Keresés
. Hírlevél
. Partnereink
. Honlapok
szerverünkön
. Impresszum

Szolgáltatásaink
. Szerver üzemeltetés
. Hirdetés
 
 

  Hirdetés
 
 

  Keresés


 
 

  Évfordulók
Évfordulók
1966
1966-ban ezen a napon hunyt el Tamási Áron író

 
 

  Pályázat: Ifjú Színikritikusok Köre!

Színházkedvelő középiskolások figyelem! 

Pályázat középiskolásoknak- Ifjú Színikritikusok Köre!

A Békés Megyei Jókai Színház pályázatot hirdet olyan „írástudó" középiskolás korú fiataloknak, akik az átlagosnál jobban érdeklődnek a színház iránt, akiknek véleményük is van egy-egy színielőadásról, és esetleg másokkal is hajlandók ezt megosztani, megvitatni.Pályázni egy, legfeljebb két gépelt oldal terjedelmű (egy oldal kb. 1800 karakter, szóközzel), tetszőleges témájú (nem csak színházi) és műfajú irodalmi jellegű (akár korábbi) írással lehet. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályamunka szerzője tízezer forintos díjat nyer, a tíz legjobbnak ítélt írás beküldője pedig tagja lehet az Ifjú Színikritikusok Körének. A kör hetente egy délután tartja összejöveteleit a színészklub törzsasztalánál, Kiss László, a Bárka szerkesztője vezetésével. Az ifjú színikritikusok legjobb írásai megjelenhetnek a színház kiadványaiban, honlapján és a Békés Megyei Hírlapban. A kör tagjai személyes belépő-igazolványt kapnak, amellyel ingyenesen látogathatják a színház előadásait, beléphetnek az épület munkaterületeire, beülhetnek a próbákra.  

A pályamunkákat ez év október 10-ig kell beküldeni a Békés Megyei Jókai Színház címére: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 1., vagy e-mail címére: jokaiszinhaz@jokaiszinhaz.hu (a tárgy: Ifjú Színikritikusok Köre). A pályázatokon fel kell tüntetni a beküldő pontos címét, e-mail címét, esetleg telefonszámát, hogy a győzteseket minél előbb értesíthessük. A tíz legjobb pályamunkát beküldő meghívást kap október 18-ára, a Beavató színházi bérletsorozat: A színház csodái című első előadására, amely után tartja alakuló ülését az Ifjú Színikritikusok Köre.

 

 

 

 
2007. október 5, péntek 
 

 

Kezdőlap : Kitekintő : Tallózó : Mozi-Színház : Bemutatkozunk : Olvasóink írták : Könyvajánló : Pályázat : Csemegéző : Archívum
Kulturális szaknévsor : Linkek : Keresés : Fórum : Impresszum
Szerver üzemeltetés : Hirdetés


Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.