Szombat, 2024. Jlius 13.Jeno napja  

  Rovatok
. Kezdőlap
. Csemegéző - Ajánló
. Pályázat
. Kitekintő
. Tallózó
. Mozi - Színház
. Könyvajánló
. Olvasóink írták
. Napraforgó
. Korábban írtuk
. Kék Bolygó
. Bemutatkozunk
. Webtanterv
. Archívum
 
 

  Menü
. Kultúrjog
. Kiállítások
. Játszótér
. Linkek
. Kulturális szaknévsor
. REGCIVIL
. Keresés
. Hírlevél
. Partnereink
. Honlapok
szerverünkön
. Impresszum

Szolgáltatásaink
. Szerver üzemeltetés
. Hirdetés
 
 

  Hirdetés
 
 

  Keresés


 
 

  Évfordulók
vfordulk
1858
Dankó Pista nótaszerző születése

 
 

CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja - ARCHÍVUM: NAPRAFORGÓ

Keress a topickban:   
[ Foldal | j topik vlasztsa ]

  Napraforgó: KÉPZÉSEK, RENDEZVÉNYEK


Meghívó

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete  - partnerségben a Békés Megyei Tudásház és Könyvtár Kulturális Irodájával ,  valamint     a Békés Városi Kulturális Központtal  - szakmai információs napot szervez a közművelődési intézmények és a kulturális, település-közösségfejlesztő civil szervezetek vezetőinek Békésen.

 
2008. november 22, szombatTovbb...
 

  Napraforgó: PÁLYÁZATOK


Békés Megye Önkormányzata pályázatot hirdet - Békés Megye civil szektorának fejlesztését segítő, a szervezetek közötti együttműködést ösztönző-projektek megvalósítására. A pályázat célja a Békés megyei civil szervezetek tartós megyei és szakmai együttműködésének ösztönzése, továbbfejlesztése, a hosszú távú kapcsolatrendszerek megalapozása, valamint az ehhez szükséges feltételek javítása, különös tekintettel az érdekképviseleti célú tevékenységek támogatására. A pályázat a Békés megyei civil társadalom erősítését, a Békés megyei civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja.

 
2008. november 22, szombatTovbb...
 

  Napraforgó: Ifjúsági klub alakult Végegyházán

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2008 szeptemberében felmérést készített Végegyháza község kulturális szokásairól és igényeiről, amelynek eredménye egyértelművé tette, hogy a végegyházi fiatalok nagyon szeretnének egy ifjúsági találkozóhelyet.

 
2008. november 22, szombatTovbb...
 

  Napraforgó: KULTURÁLIS TURIZMUS AZ ÉRTÉKEK MENTÉN

Békés megyében járt a CREST Forrásközpont küldöttsége

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete meghívására 2007. október 26-28 között megyénkbe érkezett a szatmárnémeti székhelyű CREST Forrásközpont küldöttsége. Az egyesület  a csoport érkezése előtt már hetekkel előre megtervezte a programot a vendégek fogadására,  a Békés Megyei Könyvtár és Humán Szolgáltató Centrum Kulturális Irodájával együttműködve.

 
2007. november 21, szerdaTovbb...
 

  Napraforgó: PÁLYÁZATOK

A FALVAK KULTÚRÁJÁÉRT ALAPÍTVÁNY a MAGYARORSZÁG FELFEDEZŐI SZÖVETSÉGGEL együttműködve 2005-ben "Örökség serleg" elismerést alapított, melynek célja a Kárpát-medence kulturális örökségének megőrzése érdekében tevékenykedő példamutató ifjúsági közösségek elismerése.

 
2007. november 21, szerdaTovbb...
 

  Napraforgó: PÁLYÁZATOK

AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁGA ÉS A NŐK LAPJA A SANOMA BUDAPEST ZRT. támogatásával pályázatot hirdet „AZ ÖRÖM A TIED!” – címmel olyan közösségek számára, amelyek gyermekekkel, gyermekekért tevékenykedve azt szolgálják, hogy a hétköznapi nehézségektől, a családi konfliktusok terheitől érintettek is átélhessék gyermekségüket felszabadultan, boldogan.

 
2007. oktber 11, cstrtkTovbb...
 

  Napraforgó: PÁLYÁZATOK

A SZOCIÁLIS ÉS MUNKAÜGYI MINISZTÉRIUM ÉS AZ ORSZÁGOS FOGLALKOZTATÁSI KÖZALAPÍTVÁNY

meghívásos pályázatot hirdet a telepeken, telepszerű lakókörnyezetben élők társadalmi integrációját elősegítő komplex projekt megvalósítására.

A pályázat célja

A pályázat legfontosabb célja a szegregált lakókörnyezet megszüntetése, a legszegényebb emberek területi koncentrációjának csökkentése, illetve a telepen és telepszerű lakókörnyezetben élők életminőségének javítása.

 
2007. oktber 5, pntekTovbb...
 

  Napraforgó: PÁLYÁZATOK

AZ NCA DÉL-ALFÖLDI REGIONÁLIS KOLLÉGIUMA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A Nemzeti Civil Alapprogram Dél-alföldi Regionális Kollégiuma pályázati felhívást tesz közzé, melynek célja az NCA törvény 3. § szerinti civil szervezetek 2006. évi működéséhez kapcsolódó kiadásaihoz történő hozzájárulás.

Támogatási keretösszeg: 44.264.000,-Ft

A pályázat benyújtásának határideje: 2007. január 29.

 
2007. janur 22, htfTovbb...
 

  Napraforgó: ÖNKÉNTES MENEDZSMENT A CIVIL SZERVEZETEKBEN

Önkéntes Központ Alapítvány Képzési Program - tematikus képzés civil szervezetek számára

Az ÖKA küldetésével összhangban a Képzési Program célja, hogy segítse a társadalomban jelenlévő szervezetek, szerveződések és egyének önkéntességgel kapcsolatos ismereteinek fejlesztését. Célja, hogy az önkéntesekkel foglalkozó civil, állami és for-profit szervezetek felkészülten foglalkozhassanak az önkéntesekkel, valamint, hogy az önkéntesség eszméje értékteremtő eszközként épüljön be a társadalmi tudatba. A Képzési Program a nem-formális oktatás formájában létrejövő képzések és találkozási lehetőségek megteremtésével kívánja elérni célját.

 
2007. janur 11, cstrtkTovbb...
 

  Napraforgó: PÁLYÁZATOK

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyarországi Cigányokért Közalapítvány 30 milliárd forintos keretösszeggel, pályázatot hirdet a roma közösségeket érintő, veszélyeztető szociális és lakhatási krízishelyzetek elhárításának és megoldásának támogatására.

 
2006. szeptember 13, szerdaTovbb...
 


  Hirdetés
 
 

  Médiapartnerek 
 

  Hírlevél
Email cm:

Krjk, vlasszon:

Tipusa:

 
 

  MTA SZTAKI Szótár

Keresett szó:Kis-/nagybetu nem számít
Ékezet nem számít
Táblázat készítése
 
 


Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.