Vasárnap, 2024. Április 21.Konrád napja  

  Rovatok
. Kezdőlap
. Csemegéző - Ajánló
. Pályázat
. Kitekintő
. Tallózó
. Mozi - Színház
. Könyvajánló
. Olvasóink írták
. Napraforgó
. Korábban írtuk
. Kék Bolygó
. Bemutatkozunk
. Webtanterv
. Archívum
 
 

  Menü
. Kultúrjog
. Kiállítások
. Játszótér
. Linkek
. Kulturális szaknévsor
. REGCIVIL
. Keresés
. Hírlevél
. Partnereink
. Honlapok
szerverünkön
. Impresszum

Szolgáltatásaink
. Szerver üzemeltetés
. Hirdetés
 
 

  Hirdetés
 
 

  Keresés


 
 

  Évfordulók
Évfordulók
 
 

CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja - ARCHÍVUM: Webtanterv

Keresés a topickban:   
[ Főoldal | Új topik választása ]

  Webtanterv: Közművelődési telematikai konferencia

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közművelődési és Idegenforgalmi Intézet az Oktatási és Kulturális Minisztérium Közművelődési Főosztálya és a Magyar Művelődési Intézet közreműködésével nyolcadik alkalommal rendezi meg az Országos Közművelődési Telematikai Konferenciát október 5-6-án Miskolcon.

A konferencia célja, általános és konkrét ismeretanyagot nyújtani a közművelődés szakemberei és a kulturális civilszervezetek munkatársai számára a szakterületünkön végbemenő informatikai változásokról, számba venni hazai eredményeinket és a fejlesztésekkel kapcsolatos soron következő feladatokat.

 
2006. szeptember 25, hétfőTovább...
 

  Webtanterv: Hírlevél

A CSABANET portál egyik legfontosabb szolgáltatása a hírlevél, így tanfolyamunknak ebben a részében erről írunk.

 

Amennyiben az interneten böngésző rátalál egy számára érdekes honlapra (reméljük a CSABANET ilyen), jogos igényként jelentkezik részéről, hogy értesítést kapjon a legújabb hírekről, eseményekről. Ennek elősegítésére indítottuk el hírlevelünket.

 
2004. március 9, keddTovább...
 

  Webtanterv: Saját profil

Korábbi leckéinkben megismerkedhettünk a regisztráció folyamatával, megtanultunk hírt küldeni a CSABANET-re, s aki figyelemmel követte eddigi írásainkat, az képessé vált eseményt küldeni is honlapunkra.

A portálrendszer lehetőséget biztosít regisztrált tagjai számára, hogy a honlapot a saját igényeik szerint alakítsák. Miután tagként belépünk a honlapra ( Webtanterv: Regisztrálás ) a tagoknak blokkban megjelenik a Saját profil menüpont.

 
2004. január 14, szerdaTovább...
 

  Webtanterv: Vírus kezdőknek :-) - Egy vicces kedvű olvasónk írása
sanyi Szerző: "Hölgyeim és Uraim!

Ez a levél engem, egy rettenetes polimorf vírust tartalmaz. Megfertőzöm az Önök teljes operációs rendszerét, szaporítom magam, az összes barátjukhoz eljuttatom magam csatolt állományként, katasztrofális mértékben leterhelem az Önök rendszer-erőforrásait, letörlöm a rendszerfájlokat a merevlemezről, utána le is formázom azt, sőt, még az alaplapot is használhatatlanná tudom tenni.

Sajnos egyelőre még csak béta-verzió vagyok. Szerzőm még nem tanulta meg, hogyan kell vírust írni, ezért szükségem van az Önök segítségére is. Kérem, az alábbi sorrendben hajtsa végre a következő lépéseket:
"
 
2003. november 23, vasárnapTovább...
 

  Webtanterv: Eseménynaptár

A CSABANET és a Megyei Művelődési Központ egy közös adatbázist hozott létre. Első lépésként az ESEMÉNYNAPTÁR készült el, mely szándékaink szerint tartalmazza megyénk közérdeklődésre számot tartó kulturális eseményeit. Az adatbázis tartalma mindkét portálon megtekinthető a jobboldali menüsorban egy külön boxban.


 
2003. november 23, vasárnapTovább...
 

  Webtanterv: Hír küldése

 

Új sorozatunk előző részében megtudhattuk, hogyan válhatunk a honlap regisztrált felhasználóivá, mely sok lehetőséget nyújt számunkra. Ezek közül talán a legfontosabb, hogy magunk is küldhetünk híreket a portálra, s így írásaink, cikkeink saját név alatt jelenhetnek meg.

 
2003. október 14, keddTovább...
 

  Webtanterv: Regisztrálás

Új sorozatunkban szeretnénk bemutatni olvasóinknak a CSABANET-et technikai szempontból. (Tartalmi oldaláról reméljük minél többen maguk fedezik fel portálunkat (: -) )

 

De mi is az a PORTÁL? A Tolnai Nagylexikon meghatározása szerint: Kapuzat. Amint ezt elolvastam először kovácsoltvas görbületek, majd egy székely kapu képe lebegtek el elhomályosult szemem előtt.

 
2003. szeptember 9, keddTovább...
 


  Hirdetés
 
 

  Médiapartnerek 
 

  Hírlevél
Email cím:

Kérjük, válasszon:

Tipusa:

 
 

  MTA SZTAKI Szótár

Keresett szó:Kis-/nagybetu nem számít
Ékezet nem számít
Táblázat készítése
 
 


Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.